Generelle Faciliteter

Et af de attraktive særpræg ved kollegiet er dets store udvalg af faciliteter. Udover de nedestående faciliteter, har kollegiet også trådløst netværk, cykelkælder, fryserum, vasketøjskælder, postrum, studierum i kælderen med projektor & lærred, sauna og en stor baghave med kul- og gasgrill.

Billiard

Billard er et stort og alsidigt fælleslokale. Her finder vi et bordfoldbord, borde og stole til større forsamlinger, køleskab og en sofagruppe med TV. Lokalet bliver brugt til spilleaftener, fester, filmhygge, studiearbejde og ellers hvad den pragmatiske eller kreative alumne kan finde på.

Spisesalen

I spisesalen udspilles et af alumnernes mest favorable aktiviteter – spisning! Rummet kan huse større forsamlinger og bliver også brugt til kollegiets formelle begivenheder.

Fitness

Fitnessrummet indeholder udstyr til styrketræning, cardio og udstrækning. Rummet er tilgængeligt døgnet rundt, og fratager enhver alumnes dårlig undskyldning om, at der er for langt til nærmeste træningscenter.

TV-stuen

I TV-stuen er der muligheder for, at følge med i nyhederne og se film. Dertil bruges stuen ofte til konsolspil, læsning eller ganske almindelig hygge. Tilhørende rummet findes et redskabsrum med bl.a. rengøringsartikler, udendørs møbler, bolde, kongespil og frisbees.

Pejsestuen

Pejsestuen egner sig til mindre forsamlinger og bruges hovedsagligt til studiearbejde og møder. Rummet indeholder en rig samling af brætspil, som bliver brugt flittigt.