Hjerter i massevis ved flammen på kollegiet.

I 2021 faldt fastelavn den 14. februar – på Valentinsdag. Normalt er det fastelavnsfejringen, der fylder mest på kollegiet, vi har nemlig altid udklædningsfest i februar, hvilket afholdes som ”Tour de Chambres”. Det er en fest hvor der bliver pyntet op, leget lege, skålet i drinks og danset, og ovenpå januars eksamener er det et af årets højdepunkter. De nuværende omstændigheder stod i år desværre bare i vejen for afholdelsen.

På kollegiet savner vi at kunne være sammen med hinanden på almindelig vis, så med aflysningen af ”fastelavn” i år, besluttede vi i stedet at fejre Valentinsdag. Fredag den 12. blev spisesalen pyntet med hjerter og roser, og vin og fadøl blev fundet frem fra gemmerne. Vores skønne kok Peter stod for en udsøgt menu, og forskellige alumner havde planlagt underholdning til aftenen.

Spisesalen pyntet i rødt og pink til temaet kærlighed.

I øjeblikket foregår spisningen opdelt i de gange, vi bor på, så vi sidder sammen med de personer, vi også deler badeværelser og køkken med. Sådan sad vi også denne aften, men med nogle sjove indslag ud fra temaet kærlighed, delikate retter fra køkkenet og hjerteformede slikkepinde blev det en rigtig hyggelig aften.

Flotte fyre på “valentinesdate”.

Skrevet af Anna Jakobsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *